Gratis leren van onze experts? Meld je dan nu aan voor onze vijfdelige webinar serie. 

De digitale transformatie vertoont veel parallellen met de Formule 1. Hoe zorg je voor een disruptie waardoor je ronde na ronde tijd pakt op de concurrentie? Hoe organisaties dat kunnen bereiken zie je in deze webinar serie. Experts uit verschillende velden presenteren in vijf ronden het parcours van de digitale transformatie.

Webinar 1: De impact van technologie

Tijdens dit eerste webinar staat de impact van technologie op strategie, businessmodellen, operating modellen en economics centraal. Na dit webinar is de noodzaak tot veranderen helder. Experts Jolanda ter MatenBob de Wit en Ken van Ierlant maken deze complexe materie concreet!

Donderdag 28 mei 16:00

Woensdag 3 juni 10:00

Webinar 2: De bepalende rol van data

Data is met recht het nieuwe goud van elke onderneming. Hoewel veel organisaties dit doorhebben weten ze veelal niet hoe ze dit exploreren en exploiteren. Abdulmohaimen Amer, Lieke van Sprundel en Jolanda ter Maten gaan dieper in op data en de metamorfose van applicatiecentrisme naar datacentrisme. 

Donderdag 4 juni 16:00

Woensdag 10 juni 10:00

Webinar 3: Going to the cloud

Dit webinar zoomt speciaal in op een van de meest complexe uitdagingen waar organisaties voor staan: Hoe vorm ik mijn bestaande legacy om tot een datacentrische omgeving op een next generation platform? Experts Peter de Haas, Hans van Herk en Ken van Ierlant geven het antwoord.

Donderdag 11 juni 16:00

Woensdag 17 juni 10:00

Webinar 4: Data & wetgeving

De tech-reuzen, nieuwe technologieën of de hoeveelheid data die we overal achterlaten. Het is in alle opzichten een interessante tijd voor de wetgeving. Hoe omarmen we de technologische groei en alle mogelijkheden die dit meebrengt? Hoe moeten we omgaan met privacy en het intellectueel eigendom van data? Natascha van Duuren, André Biesheuvel en Ernst-Jan Louwers lichten dit toe.

Donderdag 18 juni 16:00

Woensdag 24 juni 10:00

Webinar 5: Cultural change

Tijdens dit afsluitende webinar zoomen we in op het culturele DNA van de organisatie! Technologie verandert namelijk sterk de werkomgeving waarbinnen we actief zijn. Wat betekent dit voor de medewerkers binnen een organisatie? En wat wordt er verwacht van de leiders? William Begthel, Jeroen Aalbers en Anne-Wil Duthler maken dit concreet.

Donderdag 25 juni 16:00

Woensdag 1 juli 10:00

Verder verdiepen in digitale transformatie? Volg de masterclass Digital Leadership!

 

Zit jij in het management van een organisatie? Dan is de kans groot dat je je schrap moet zetten voor een totale digitale transformatie. De reden is simpel: veel grote bedrijven krijgen concurrentie uit onverwachte hoek: snelgroeiende startups en scale ups. Deze bedrijven werken goedkoper dan jij en ze weten ook beter in te spelen op de vragen van de klant. Natuurlijk wil je met je tijd meegaan, maar hoe pak je dat aan? Precies die vraag staat centraal bij de masterclass Digital Leadership!

X