Accountmanager

‘FutureXL’ – Vast

Einddatum:

20-12-2020

Locatie
Noord-Brabant

Opleidingsniveau
HBO

}

Aantal uur
40

Functieomschrijving

Als senior Accountmanager is jouw werkgebied de Defensie, veiligheid en automotive. Je beschikt over de commerciële drive en een huntersmentaliteit om nieuwe klanten binnen te halen en bestaande relaties uit te bouwen. Je weet verschillende ingangen binnen een organisatie te creëren en positioneert jezelf met jouw branchekennis als adviserende conceptseller. Je bent een bruggenbouwer pur sang en weet zo op alle niveaus van de organisatie de connectie te maken. Met jouw branchekennis heb je niet alleen het juiste commerciële gevoel, maar ook de nodige technische kennis om de klant optimaal te adviseren over glasvezel en RF verbindings-& meetoplossingen.

Als ervaren Accountmanager heb je een positieve drive en doorzettingsvermogen; als jij jouw tanden ergens in zet, laat je niet zomaar los. Je haalt energie uit het achterhalen van specifieke behoeften van relaties. Om vervolgens samen met jouw collega’s tot dé oplossing te komen. Logischerwijs weet je deze om te zetten in commerciële successen. Actief deelnemen aan diverse zakelijke netwerken is voor jou niet nieuw en je ziet de toegevoegde waarde ervan in. Jij begrijpt de kracht van samenwerken en focust je op lange termijn.

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar sales ervaring binnen defensie, veiligheid en telecombranche;
 • Technische kennis van Glasvezel en/of RF verbindingen is een sterke wens. 

  Werkgever

  Onze opdrachtgever bestaat uit een club met technische en resultaatgerichte mensen die elkaar scherp houden. Zakelijke nuchterheid wordt gecombineerd met een vleugje gezonde eigenwijsheid in een informele setting. De sfeer is altijd goed!

  Je ontvangt als Accountmanager een interessant salarispakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals aantrekkelijke bonusmogelijkheden, Auto, laptop en telefoon van de zaak, een bijdrage in je pensioen, een collectieve zorgverzekering en opleidingsmogelijkheden. Kortom een informele organisatie waar een goede onderlinge band tussen collega’s van groot belang is.

  Reageren

  Ben jij een echte teamspeler met commerciële drive? Weet jij als Accountmanager doelstellingen te vertalen naar doelgerichte acties? Reageer dan nu via de sollicitatieknop!

  Voor meer informatie over deze uitdagende vacature en de werkgever neem contact op met onze recruiter Moniek Rijneker.
  Telefoon: 06-58965181
  Email: moniek@futurexl.nl

  Solliciteren kan via de knop
  of bel naar 06-58965181

  X