Hoe realiseer ik mijn digitale strategie?

Een Digitale Transformatie is het in gang zetten van een continue reis. Een reis van mijlpaal naar mijlpaal. Met een digitale transformatie verander je in feite het kloppend hart van je gehele organisatie. Die verandering heeft impact op alle lagen van de organisatie. Van klantcontact tot aan de samenwerking met leveranciers. Van businessmodel door het  creëren van meer toegevoegde waarde tot innovatie in je business-proces, voor meer efficiency, met meer focus op data en technologie. Dit vraagt om digitaal leiderschap, het ontwikkelen van digitale competenties binnen je organisatie, het neerzetten van een digitale cultuur en het realiseren van maximale betrokkenheid bij transformatiestappen. Veel aandachtsgebieden die in een rap tempo de nodige inspanning vragen. Hoe zorg je er nu voor dat je integraal deze aandachtsgebieden aanpakt?

FutureXL heeft hiervoor voor jou het FUTUREXL TRANSFORMATION FRAMEWORK ontwikkeld. Een model dat je helpt en richting geeft om die zaken aan te pakken die voor jouw situatie actueel en relevant zijn. Op basis van je eigen digitale strategie of op basis van de FUTUREXL VIEW die je samen met ons hebt ontwikkeld. Met ons framework helpen wij jou om de heartbeat van de digitale transformatie continue op gang te houden. Ben jij er klaar voor? Wij ook! FutureXL is er om jou te helpen!

Hoe ondersteunt FutureXL het succes van jouw Digitale Transformatie?

Het FUTUREXL TRANSFORMATION FRAMEWORK is het model dat zorgt dat jij als leider in de lead bent. Noodzakelijk, want een succesvolle Digitale Transformatie vraagt om top-down leiderschap!

In het model staat de klant centraal, inclusief de wijze waarop er naar de klant wordt gekeken, er waarde voor de klant wordt gecreëerd en er interactie met de klant plaatsvindt. Vanuit deze klantbenadering wordt het businessmodel herijkt, o.a. door toepassing van innovatie en het anders te gaan kijken naar binnen en buiten de organisatie aanwezige data. Met dezelfde innovatieve blik worden de operationele processen onder de loep genomen om een efficiencyslag te maken. Veel aandacht is er in ons model voor de cultuur en het ontwikkelen van digitaal leiderschap. Doel is altijd groei in rendement én omzet én het versterken van de relatie met de klant, in klanttevredenheid, in wisselwerking, in aantal.

Het toepassen van het FUTUREXL TRANSFORMATION FRAMEWORK is een aanpak die altijd op maat wordt geïmplementeerd. FutureXL maakt graag met jou een afspraak hoe we met onze framework aanpak jouw Digitale Transformatie succesvol kunnen realiseren.

blank

Voordelen

Het framework is samengesteld op basis van best practices en heeft zich bewezen in de markt. Het sluit naadloos aan op zowel onze FUTUREXL VIEW strategie, als op een eigen ontwikkelde digitale strategie.

Kiezen voor implementatie van het FUTUREXL TRANSFORMATION FRAMEWORK is kiezen voor:

 • Focus op gebruik van de positieve effecten van de digitale mogelijkheden op de business.
 • Een middel om de vooruitgang te monitoren en te communiceren.
 • Continuïteit van de business.
 • Hogere klanttevredenheid.
 • Efficiency in de interne procesgang.
 • Meer rendement.

Kortom, een organisatiecultuur waarbinnen continue digitalisering en verbetering omarmt wordt.

   Meer weten over de implementatie van het FUTUREXL TRANSFORMATION FRAMEWORK? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

   X