What we do

Academy

Binnen de FutureXL Academy vind je masterclasses waarmee jij het verschil maakt in de digitale wereld.

Intensieve, hoogwaardige programma’s waarbinnen de focus ligt op een combinatie van inspiratie, informatie en bovenal de toepassing. In plaats van colleges, voeren interactieve sessies de boventoon.

Professionals

Het succes van een digitale transformatie wordt bepaald door op het juiste moment over de juiste expertise te kunnen beschikken. Wij matchen snel en effectief de beste professionals. Zowel op basis van recruitment als detachering helpen wij jouw organisatie met groei en transformatie.

Projects

De technologie van morgen wordt vandaag al toegepast. Startups & scale-ups innoveren razendsnel. Om als gevestigde organisatie ook maximaal mee te bewegen met alle kansen, is een digitale waardeketen transformatie vereist. Wij voeren regie over deze multidisciplinaire transformatie, met een vooraf overeengekomen resultaat!

How we do it

Om succesvol gebruik te kunnen maken van innovatieve technologieën is een nieuwe manier van denken vereist. Veel gevestigde organisaties zitten vast in applicatie geconcentreerd werken. Ze stapelen systeem op systeem en bouwen zo aan een grote spaghetti. Dit uit zich in een afnemende flexibiliteit en toenemende kostenstructuur. De werkelijke waarde zit hem alleen niet in de systemen en applicaties, maar in de data!

Organisaties zullen dus datacentrisch moeten gaan werken. Om dat te realiseren is een digitale waardeketen transformatie essentieel. De grootste uitdaging: de IT-transitie. Hoe rationaliseer je de balast uit het verleden op een snelle en effectieve wijze? Hoe creëer je waarde door te opereren vanuit een NextGen public cloud platform?  In co-venture met onze klant maken wij deze digitale waardeketen transformatie concreet. Dit doen wij snel en tegen vooraf overeengekomen financieel resultaat.

 

What you get

Wij accelereren IT transities door te focussen op data centrisme

blank

Wij koppelen innovatiekracht aan financiële uitkomsten

blank

Wij realiseren significante kostenbesparing door waardecreatie en verhoging van de productiviteit

blank

Wij ontsluiten financiële waarde door de technologieën van morgen, vandaag al effectief en efficiënt in te zetten

blank

Kortom: wij versnellen de time to market

Want more of your FutureXL?
Ontvang updates op het vlak van de Digitale Transformatie!

Klaar voor morgen? Neem vandaag contact op!

0172 – 636 846

X