Technology for Boards
Slider
blank

Tomorrow’s technology today for boards

De technologie van morgen wordt vandaag al toegepast. Startups & scale-ups innoveren razendsnel en leveren veelal tegen een lagere prijs. Meekomen is voor gevestigde organisaties veelal een uitdaging. De door de jaren opgebouwde legacy staat namelijk de snelheid in de weg en drukt enorm op de balans. Dit vraagt van u een andere manier van denken! Tijdens deze masterclass wordt niet alleen gekeken wat technologieën kunnen bieden. We maken concreet hoe dit gesterkt wordt door een rendabel business- en operatingmodel!

 

Regio Utrecht, 2 aaneengesloten dagen, 2.995,- exclusief BTW, exclusief €395,- verblijfskosten (omvat lunches, één overnachting en diner).

Inspiratie, informatie & toepassing!

Regio Utrecht

2.995,-

19-11-2020

2 dagen

blank

Dit ga je doen:

Dag 1:

Tommorrow’s technology today: Aangezien innovaties uw bedrijfsvoering rigoureus veranderen is dat de aftrap van deze Masterclass. Niet alle technologische ontwikkelingen zijn voor uw organisatie interessant maar hoe maak j ede keuze waarin te investeren? We gaan concreet kijken naar businesscases en ontwikkelingen die daadwerkelijk het verschil kunnen maken.

Cost / income ratio: Doordat de nadruk vaak op efficiëntie ligt vergeet men te exploreren wat er met techniek mogelijk kan zijn. Bijvoorbeeld wanneer die techniek het business operatingmodel qua C/I-ratio factoren lager kan krijgen dan de internationale concurrentie.

Data als het nieuwe goud: Organisaties die datacentrisch werken kunnen grote voordelen behalen op de concurrentie (denk bijvoorbeeld aan het eerdergenoemde C/I-ratio). Hoe maak je als traditionele organisatie, waar die date versnipperd zijn over talrijke applicaties, die slag?

Dag 2:

Future ready: Een digitale transformatie is holistisch. Welke factoren zijn allemaal van belang? Tijdens deze sessie gaan we onder andere in op het business operating model, de vigerende wetgeving en businessmodellen.

Leiderschap tijdens transitie: Een digitale transformatie valt of staat bij het DNA van uw organisatie, wat is uw eigen invloed daarop.  Welke vragen moeten er als leider gesteld worden om een succesvolle transformatie te kunnen garanderen?

Samen met onze experts,

Experts uit de praktijk en technologische inhoud wisselen elkaar af. De trainers worden de komende periode bij u geïntroduceerd. Wilt u op de hoogte blijven? Download dan de brochure of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Samen met onze experts,

Experts uit de praktijk en technologische inhoud wisselen elkaar af. De trainers worden de komende periode bij u geïntroduceerd. Wilt u op de hoogte blijven? Download dan de brochure of meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld nu aan!

Editie september:
17 september 2020, 9:00-21:00
18 september 2020, 9:00-17:00
 
 
Editie november:
5 november 2020, 9:00-21:00
6 november 2020, 9:00-17:00
 
 
 
 
Bij vragen kunt u contact opnemen met Fiona van Maanen, 0651995186
 

Regio Utrecht

2.995,-

17-09-2020

2 dagen

Benieuwd of deze training de juiste keuze is voor u? Neem dan contact met ons op!

X