Hoe realiseer ik mijn digitale strategie?

Tijdens het implementeren van het FUTUREXL TRANSFORMATION FRAMEWORK evalueren wij continue in overleg met de business owners wat de kritische succesfactoren zijn voor het slagen van de transformatie. We kunnen daarbij tegelijkertijd op verschillende vlakken, projectmatig of in sprints, verbetertrajecten en veranderingen in gang zetten. Dit doen we samen met je team, waarbij FutureXL je ondersteunt.

Praktisch ondersteunen wij je bij de realisatie van je digitale transformatie strategie onder andere met:

 • Opzetten van een Greenfield, inclusief de bemensing hiervan.
 • Realisatie van innovatie & technologie projecten in de transitie van analoge naar digitale organisatie.
 • Interim aansturing van deeltransities op het gebied van klanttevredenheid, cultuur en digitaal leiderschap.
 • Recruitment en training van bijvoorbeeld Digital Transformation Managers en Digital Officers.

Let’s be successful!

Samen met jou en je team ondersteunen wij bij de realisatie van de Digitale Transformatie Strategie. Realisatie bestaat veelal uit deelprojecten op het gebied van innovatie, cultuur, leiderschap en klantgerichtheid. Ons uitgangspunt is dat het succes van een Digitale Transformatie wordt bepaald door HOE deze veranderingen uiteindelijk worden gerealiseerd.

De veranderingen zijn kleine transitiestappen en hebben betrekking op verschillende onderdelen in de transformatie. De stappen worden in de Transformatie Roadmap van de Digitale Strategie (stap zes van de FUTUREXL VIEW) afgestemd. De uitrol hiervan wordt gecoördineerd door de overall Certified Digital Transformation Manager.

Op het gebied van innovatie kunnen bijvoorbeeld informatiestromen, applicaties of architectuurvraagstukken worden getackeld. Op het gebied van cultuur en leiderschap kunnen programma’s onder teams, medewerkers en managers worden uitgerold. Op het vlak van de klantgerichtheid kunnen omnichannel, sales of marketingtrajecten worden benoemd.

Niet alleen overall, maar ook voor elk van deze transitiestappen kunnen wij de aansturing en implementatie leveren. Dit kan door inzet van specialisten, door het overnemen van specifieke projecten of door het opzetten van een nieuw team of onderdeel in een greenfield setting. FutureXL levert hierbij specialisten op interim of detacheringsbasis, maar wij kunnen ook op zoek gaan naar vaste medewerkers. Dit is met name handig indien op specifieke taken langdurige inzet van kennis en kunde nodig lijkt.

blank

Voordelen

Samenwerking met FutureXL geeft toegang tot een expertise-netwerk met generieke én specialistische kennis, inclusief gecertificeerde experts die de aansturing en daadwerkelijke realisatie kunnen oppakken.

De voordelen van realisatie van de digitale strategie in samenwerking met FutureXL zijn:

 • Een gecoördineerde overall aanpak zorgt voor draagvlak en staat garant voor succes.
 • Onze expertise vertaalt de WHY van je digitale strategie naar de HOW en de concrete uitvoering.
 • Co-creatie en samenwerking met ons team staat garant voor de gezamenlijke realisatie van jouw digitale succes.
 • Jouw zorgen over nieuwe en onbekende innovaties en mensgerichte trajecten kun je overlaten aan resultaatgerichte professionals.

 Kortom, tijdens de transformatie loopt je business gewoon door!

   Meer weten over het realiseren van Digitale Transformatie? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

   X