Providing emerging roles

We zien het vaak: organisaties zijn op zoek naar specialisten op het snijvlak IT, transformatie en communicatie. Ondanks deze brede context zijn de wensen vaak specifiek en heel gericht op de eigen team-situatie. Daarom is het vaak lastig voor generieke allround recruiters om écht de juiste kandidaat voor de specifieke situatie of opdracht te vinden.

Om de professionals te vinden die de kennis en ervaring hebben die jij zoekt, is specialisme nodig. Wij zijn die specialisten! We weten exact wat iemand goed maakt in de functies en rollen van de toekomst. Dit maakt dat wij in staat zijn om snel die experts te selecteren en te enthousiasmeren voor de opdracht en functie. Zowel vast als interim.

Voor transformatiemanagers en specialisten in future jobs op het snijvalk van data, IT, transformatie en communicatie, bel je FutureXL.

Ook op zoek naar jouw Future Professionals? Bel 0172-636 846 

Marcel

(interim) manager, Teamleider, CIO

Een veelzijdige IT Manager met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van het inrichten van organisaties, processen en procedures. Met zijn coachende managementstijl geeft hij sturing aan teams in complexe en dynamische omgevingen. Ruime ervaring op het snijvlak van business en IT in zowel de profit als non-profit sector.

Project Management – CISM – ITIL – Prince2 – MSP – Security – Transitie – Cloud – Architectuur

Bart

IT Security Expert, IT Security Architect, Solution & Infrastructure Architect

Een serieuze Security Expert die binnen diverse projecten en opdrachtgevers informatiebeveiliging goed op de kaart heeft gezet. Met zijn brede ervaring in IT-security is hij een specialist in het managen van beveiligingsrisico’s en beveiliging van ICT-infrastructuur en netwerkomgeving. Bart heeft ruime ervaring binnen zowel de zorg als de financiële wereld.

ISO27001 – TOGAF – Red Hat – Prince2 – CISM – CCSP – CISSP – ITIL – CCNA – NEN7510 – IT Security

Harm

Test Automatiseerder – Testmanager

Een resultaatgerichte en technisch georiënteerde Tester. Harm is gespecialiseerd in geautomatiseerd testen. Hij is kundig in technische build constructies, lastige interfaces tussen applicaties en structuren van automatische testen. Als de complexiteit van de code hoog is en zaken onopgelost blijven, dan is hij volledig in zijn element.

CucumberJS – Javascript, C# – Coded UI Test – ITIL – TMap – ABAP – Scrum – Testing – Test Automatisering

Staat jouw ideale profiel hier niet tussen?

Ronald

sr. Transformatiemanager

Een innovatie Transformatiemanager met ruime ervaring binnen infrastructuur, netwerken en kantoorautomatisering. Gespecialiseerd in het leiden van organisaties in tijden van verandering en optimalisatie. Ronald is vooruitstrevend in het slimmer toepassen van ICT voor de klant. Hij heeft multidisciplinaire teams van meer dan 75fte aangestuurd en is verantwoordelijk geweest voor de automatisering van diverse werkprocessen, inclusief de HR-impact. Zijn invalshoek: People, Proces en Technologie.

Agile – DevOps – Implementatie – Digitalisering – Operational Analytics Change – Verandermanagement – Prince2 – MSP – ITIL – Outsourcing – SAP – Hadoop

Bert

Projectmanager IT infra, IT Service Delivery Lead

Een technisch Project Manager met brede kennis en ervaring met ICT-infrastructuur, migraties van applicaties, ITIL-processen en telecom. Met zijn kennis op het gebied van virtualisaties op netwerk-, applicatie- en systeemniveau zit zijn kracht in het gemakkelijk communiceren met technisch specialisten en oplossingsgericht denken. Bert is tevens verantwoordelijk geweest voor complexe verhuizingen en life cycle managementprojecten. Hij heeft diverse changes gecoördineerd naar zowel de eigen beheerorganisaties als externe leveranciers.

Projectmanagement – Migratie – IT Infrastructuur – Outsourcing – Prince2 – ITIL – ISO27001/2 – Digital Leadership

Carla

Projectmanager, Transformatiemanager, Servicemanager

Een gedreven en pragmatische (Project) Manager met hands-on mentaliteit. Carla faciliteert en stimuleert de onderlinge samenwerking, zowel in het team als met stakeholders. Met haar ruime ervaring binnen het onderwijs en verzekeringen is zij inhoudelijk zeer scherp en proces gestuurd.

Agile – Scrum – Lean Six Sigma – Prince 2 – Procesinrichting – Business Implementatie – Digitale Transformatie – Operations Management – Project Management

Antonie

Technisch architect, Project Manager

Een inhoudelijk sterke Technische Architect met een hoog abstractieniveau. Antonie combineert de rol van platform- en systeemarchitect met technisch project-management. Ruime ervaring met non-functional requirements, het doorontwikkelen en robuust maken van platformen en de daarop draaiende diensten. Hij is sterk in het maken van snelle analyses van complexe situaties en met zijn oplossingsgerichtheid in staat om draagvlak te creëren.

Lean – IPMA-D – DevOps – Scrum – Prince2 – Digital Leadership – Platform Architectuur – Technisch projectmanagement

Bas

Test consultant, Test Coördinator, Software en Infra Tester

Een enthousiaste en resultaatgerichte Test Consultant. Bas is verantwoordelijk geweest voor alle facetten van testen in grote projecten en dynamische organisaties, met complexe IT-systemen en applicaties. Naast ervaring als Test Specialist in Agile omgevingen, heeft hij ook ruime ervaring met testautomatisering (Selenium Webdriver, SoapUI).

Agile / Scrum – TMap – ISTQB – C# – Selenium Webdriver – SoapUI – JIRA – UAT – FAT – Acceptatietesten – Testmanagement – Sharepoint – SQL

Joost

Project Management Ondersteuner (PMO), Programma Support

Een gemotiveerde en optimistische PMO-er. Werkt sinds 2008 al in complexe en dynamische IT Projectomgevingen. Joost is communicatief zeer sterk en omgevingsbewust. Met zijn analytische vermogen en gedrevenheid brengt hij structuur in elke projectorganisatie.

Prince2 – ITIL v3 – P3O – ISTQB – Scrum – Agile – Oracle – ERP – Verandertrajecten – Project Coördinatie – PMO – Proces Analyse – Project planning

Muriel

HR-Director, HR change manager

Een gepassioneerde en resultaatgerichte HR Director met ruime ervaring op het gebied van verandertrajecten. Muriel is een innovatieve en strategische leider die anderen stimuleert te bewegen. Gespecialiseerd in organisatieontwikkeling, cultuurveranderingen en reorganisaties in diverse branches zoals retail, media, onderwijs, luchtvaart. Een expert op het gebied van HR processen, conflicthantering en omgaan met weerstand. 

Human Resource Management – Projectmanagement – HR Transities – Reorganisatie – Coaching – Organisatieontwikkeling 

Frank

sr. Projectmanager, Project Director

Een pragmatische expert met veel ervaring als projectmanager op directie- en managementniveau. Door zijn helikopterview weet hij als geen ander overzicht en technische kennis te koppelen aan financieel inzicht, planningen en rapportages. Hij heeft uitgebreide ervaring met Azure Cloud en Oracle.

MS Azure Cloud – Oracle – Agile/Scrum – Prince2 – BISL 

Neem contact op!

Luc de Boer

Accountmanager Digitale Transformatie

06 82 40 99 18

luc@futurexl.nl

Karlijn Meijer

Accountmanager Digitale Transformatie

06 82 34 50 48

karlijn@futurexl.nl

Dit ga je doen:

Als leider of manager wil jij de leiding gaan nemen in de digitale transformatie binnen jouw team of organisatie. Dat vraagt om visie, adaptie, groei en leiderschap! Initiatief nemen en impact maken. Intern, maar ook richting de markt en je klanten. Tijdens de Masterclass Digital Leadership geven verschillende praktische en wetenschappelijke experts jou de inzichten, tools en kennis om een digitaal leider te worden. Workshops, implementatie en impact staan centraal! Je gaat zelf aan de slag om de doorvertaling naar jouw team en organisatie te maken.

Dag 1

Tomorrow’s technology today: Wat zijn de impactvolle innovaties die jouw organisatie raken? Waar zie jij de start-ups en scale-ups die jouw businessmodel gaan disrupten? En nog belangrijker: wat zijn innovaties waarmee jouw organisatie meer toegevoegde waarde kan leveren? Tijdens deze eerste sessie staat visievorming centraal.

Transformatie van de waardeketen: In deze sessie richten we ons op de financiële kant. Je ontdekt hoe je met de IT-transformatie in financiële zin waarde toevoegt. Sterker nog, de baten gaan soms voor de kosten uit.

Dag 2

Transitie van het IT Operating Model: Waar moet ik beginnen? Het is een vraag waar veel digitale leiders mee worstelen. Ons antwoord: begin met de kern van de organisatie, de centrale data. Deze sessie toont de nadelen van applicatiecentrisch en het voordeel van datacentrisch werken.

Leidinggeven aan verandering: De transitie naar een datagedreven organisatie stelt hoge eisen aan jou als leider. Je zult om moeten gaan met verschillende weerstanden. Hoe ga jij ervoor zorgen dat de mensen om je heen meebewegen, ook in tijden van relatieve onzekerheid?

Dag 3

Data als het nieuwe goud: Het kunnen herkennen en ontsluiten van de waardevolle data is een kunst. Gelukkig beschik je over enkele hulpmiddelen: artificial intelligence, machine learning, deep learning, growth hacking en big data. Hier gaan we in deze sessie mee oefenen. De nadruk ligt op praktijkvoorbeelden.

Onderscheidend vermogen vanuit data: Je hebt inzicht in je waardevolle data. Nu kunnen we de stap maken naar het inrichten van een datacentrische IT-omgeving. Hoe kun je alle relevante data ontsluiten? Of anders geformuleerd: welke voordelen kun jij behalen als je een groot deel van de data opslaat in de cloud?

Dag 4

De transformatie aanpak: Hoe geef jij je digitaal leiderschap dadelijk vorm? Kies je voor een incrementele overgang, een langzame aanpassing? Of wordt het een ingrijpende disruptieve aanpak? Op deze laatste dag zetten we deze mogelijkheden tegenover elkaar en maken we de gevolgen duidelijk voor de snelheid, kwaliteit en kosten. Na afloop weet jij hoe je jouw eigen businessmodel disrupt.

Samen met onze experts,

Dit zijn de experts die jou vier dagen lang meenemen op een digitale reis. Ze geven jou de gewenste informatie, laten je nieuwe invalshoeken ontdekken, prikkelen en helpen maken de digitale transformatie concreet voor jouw organisatie!

  • Abdulmohaimen Amer – Expert Datamanagement & AI
  • Bram Duits – Expert Behavioral change
  • Ken van Ierlant  – Thought Leader Digital Valuation
  • Ruurd Portman – Expert Digitale Strategie & Realisatie
  • Sander Jansen – Expert Businessmodel Transformation

Samen met onze experts,

Dit zijn de experts die jou vier dagen lang meenemen op een digitale reis. Ze geven jou de gewenste informatie, laten je nieuwe invalshoeken ontdekken, prikkelen en helpen maken de digitale transformatie concreet voor jouw organisatie!

 

  • Abdulmohaimen Amer – Expert Datamanagement & AI
  • Bram Duits – Expert Behavioral change
  • Ken van Ierlant  – Thought Leader Digital Valuation
  • Ruurd Portman – Expert Digitale Strategie & Realisatie
  • Sander Jansen – Expert Businessmodel Transformation

Ja, ik doe mee!

 
Editie september / oktober:
10 september 2020, 13:00-22:00, 11 september 2020, 09:00-17:00, 24 september 2020, 09:00-17:00, 8 oktober 2020, 09:00-17:00
 
Editie oktober / november:
29 oktober 2020, 13:00-22:00, 30 oktober, 09:00-17:00, 12 november 2020, 09:00-17:00, 26 november 2020, 09:00-17:00

Regio Utrecht

2.995,-

10-09-2020

4 dagen

Ik ben op zoek naar:

Staat het ideale profiel hier niet tussen? Wij horen graag welke rol wij voor jou mogen invullen?

X