Providing emerging roles

We zien het vaak: organisaties zijn op zoek naar specialisten op het snijvlak IT, transformatie en communicatie. Ondanks deze brede context zijn de wensen vaak specifiek en heel gericht op de eigen team-situatie. Daarom is het vaak lastig voor generieke allround recruiters om écht de juiste kandidaat voor de specifieke situatie of opdracht te vinden.

Om de professionals te vinden die de kennis en ervaring hebben die jij zoekt, is specialisme nodig. Wij zijn die specialisten! We weten exact wat iemand goed maakt in de functies en rollen van de toekomst. Dit maakt dat wij in staat zijn om snel die experts te selecteren en te enthousiasmeren voor de opdracht en functie. Zowel vast als interim.

Voor transformatiemanagers en specialisten in future jobs op het snijvalk van data, IT, transformatie en communicatie, bel je FutureXL.

Ook op zoek naar jouw Future Professionals? Bel 0172-636 846 

Viktor

Scrum master, Agile projectmanager

Viktor is een WO opgeleide Scrum Master en Agile projectmanager met de juiste certificeringen. Zijn Scrum-ervaring heeft hij opgedaan in de sectoren Energie, Telecom, IT-dienstverlening maar ook start-ups. Door zijn ervaring als businessconsultant in combinatie met zijn sterke analytische eigenschappen, is hij in staat om in korte tijd complexe situaties te ontrafelen.

PSM I – SAFe – PO/PM – DevOps – ITIL v3

Abdullah

Data engineer / scientist / analist

Abdullah WO afgestudeerd heeft ruim 5 jaar professionele ervaring als Data Engineer / Scientist. Tijdens zijn carrière heeft hij zich gespecialiseerd in het bouwen van pipelines en het deployen van containerized API’s. Daarnaast heeft hij veel ervaring met Machine Learning, het uitvoeren van statistische analyses en het bouwen van dashboards.

Abdullah is erg gepassioneerd over data gerelateerde onderwerpen. Hij kan het best worden omschreven als een enthousiaste professional die analytisch, betrouwbaar, en resultaatgericht is. 

Deep Learning – Python – Big Data – Power BI – PySpark – Microsoft SQL Server – MongoDB – AWS

Joost

Project Management Ondersteuner (PMO), Programma Support

Een gemotiveerde en optimistische PMO-er. Werkt sinds 2008 al in complexe en dynamische IT Projectomgevingen. Joost is communicatief zeer sterk en omgevingsbewust. Met zijn analytische vermogen en gedrevenheid brengt hij structuur in elke projectorganisatie.

Prince2 – ITIL v3 – P3O – ISTQB – Scrum – Agile – Oracle – ERP – Verandertrajecten – Project Coördinatie – PMO – Proces Analyse – Project planning

Rob

Technisch projectleider

Rob is een ervaren technisch projectleider met kennis van security en procesmanagement. Hij combineert PM-skills met kennis op het gebied van informatiebeveiliging, industriële automatisering en de aansturing van ICT leveranciers. Hij functioneert optimaal in omgevingen waar techniek een belangrijke rol speelt, begrijpt de behoefte vanuit de bedrijfsvoering én de techniek en wat de leverancier moet leveren.

ISO27001/2 – AVG – ITIL – PDC – SLA – BIR

Hans

Programmamanager – Interim manager

Hans heeft ruime ervaring in de ICT-industrie (Telecom en Bank en Verzekeringen), voornamelijk in de rol van manager of programmamanager.

Zijn stijl kenmerkt zich door respect voor het individu, open en eerlijke feedback, het gezamenlijk stellen van uitdagende doelen én hier focus op houden, ook in moeilijke tijden. Hij zorgt voor de juiste teamdynamiek; randvoorwaardelijk om te komen tot succes.

PRINCE2 – Scrum – ITIL – TOGAF – Change management – business intelligence

Derk

Transitie manager – Programmamanager

Derk is een resultaatgerichte, open communicerende en enthousiaste manager met ruime managementervaring in zowel de lijn als in verander-, transitie- en programmamanagement op het gebied van IT, Finance en Business.

Derk is een zeer sterke communicator, die in veranderingstrajecten zowel binnen een sterke business gedreven omgeving als ook binnen een politiekgevoelige omgeving zaken voor elkaar krijgt.

PRINCE2 – PSMI – MSP – LEAN

Staat jouw ideale profiel hier niet tussen?

Antonie

Technisch architect, Project Manager

Een inhoudelijk sterke Technische Architect met een hoog abstractieniveau. Antonie combineert de rol van platform- en systeemarchitect met technisch project-management. Ruime ervaring met non-functional requirements, het doorontwikkelen en robuust maken van platformen en de daarop draaiende diensten. Hij is sterk in het maken van snelle analyses van complexe situaties en met zijn oplossingsgerichtheid in staat om draagvlak te creëren.

Lean – IPMA-D – DevOps – Scrum – Prince2 – Digital Leadership – Platform Architectuur – Technisch projectmanagement

Carla

Projectmanager, Transformatiemanager, Servicemanager

Een gedreven en pragmatische (Project) Manager met hands-on mentaliteit. Carla faciliteert en stimuleert de onderlinge samenwerking, zowel in het team als met stakeholders. Met haar ruime ervaring binnen het onderwijs en verzekeringen is zij inhoudelijk zeer scherp en proces gestuurd.

Agile – Scrum – Lean Six Sigma – Prince 2 – Procesinrichting – Business Implementatie – Digitale Transformatie – Operations Management – Project Management

Bart

Information Security Expert

Bart heeft een brede ervaring in de informatiebeveiliging en specifieker ook in IT- security architectuur, zijn achtergrond ligt qua zwaartepunt van kennis en kunde in de beveiliging van ICT-infrastructuren. Zijn brede kennis en ervaring worden bevestigd door verschillende certificeringen. Daarnaast is Bart HBO geschoold en afgestudeerd in Analytische Chemie. Opdrachtgevers en collega’s omschrijven Bart als een rustige professional met de eigenschappen integer, verantwoordelijk, klantgericht, zorgvuldig en flexibel.

PRINCE2 – TOGAF – CISM – CISSP – CCSP – ITIL – ISO27005

Ronald

sr. Transformatiemanager

Een innovatie Transformatiemanager met ruime ervaring binnen infrastructuur, netwerken en kantoorautomatisering. Gespecialiseerd in het leiden van organisaties in tijden van verandering en optimalisatie. Ronald is vooruitstrevend in het slimmer toepassen van ICT voor de klant. Hij heeft multidisciplinaire teams van meer dan 75fte aangestuurd en is verantwoordelijk geweest voor de automatisering van diverse werkprocessen, inclusief de HR-impact. Zijn invalshoek: People, Proces en Technologie.

Agile – DevOps – Implementatie – Digitalisering – Operational Analytics Change – Verandermanagement – Prince2 – MSP – ITIL – Outsourcing – SAP – Hadoop

Muriel

HR-Director, HR change manager

Een gepassioneerde en resultaatgerichte HR Director met ruime ervaring op het gebied van verandertrajecten. Muriel is een innovatieve en strategische leider die anderen stimuleert te bewegen. Gespecialiseerd in organisatieontwikkeling, cultuurveranderingen en reorganisaties in diverse branches zoals retail, media, onderwijs, luchtvaart. Een expert op het gebied van HR processen, conflicthantering en omgaan met weerstand. 

Human Resource Management – Projectmanagement – HR Transities – Reorganisatie – Coaching – Organisatieontwikkeling 

Frank

sr. Projectmanager, Project Director

Een pragmatische expert met veel ervaring als projectmanager op directie- en managementniveau. Door zijn helikopterview weet hij als geen ander overzicht en technische kennis te koppelen aan financieel inzicht, planningen en rapportages. Hij heeft uitgebreide ervaring met Azure Cloud en Oracle.

MS Azure Cloud – Oracle – Agile/Scrum – Prince2 – BISL 

Marcel

Interm manager – CIO

Een veelzijdige IT Manager met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van inrichten van organisaties, processen en procedures. Met zijn coachende managementstijl geeft hij sturing aan teams in complexe en dynamische omgevingen. Ruime ervaring op het snijvlak van business en IT in zowel de profit als non-profit sector.

Project Management, CISM, ITIL, Prince2, MSP, Security, Transitie, Cloud, Architectuur

Neem contact op!

Luc de Boer

Accountmanager Digitale Transformatie

06 82 40 99 18

luc@futurexl.nl

Karlijn Meijer

Accountmanager Digitale Transformatie

06 82 34 50 48

karlijn@futurexl.nl

blank

Dit ga je doen:

Als leider of manager wil jij de leiding gaan nemen in de digitale transformatie binnen jouw team of organisatie. Dat vraagt om visie, adaptie, groei en leiderschap! Initiatief nemen en impact maken. Intern, maar ook richting de markt en je klanten. Tijdens de Masterclass Digital Leadership geven verschillende praktische en wetenschappelijke experts jou de inzichten, tools en kennis om een digitaal leider te worden. Workshops, implementatie en impact staan centraal! Je gaat zelf aan de slag om de doorvertaling naar jouw team en organisatie te maken.

Dag 1

Tomorrow’s technology today: Wat zijn de impactvolle innovaties die jouw organisatie raken? Waar zie jij de start-ups en scale-ups die jouw businessmodel gaan disrupten? En nog belangrijker: wat zijn innovaties waarmee jouw organisatie meer toegevoegde waarde kan leveren? Tijdens deze eerste sessie staat visievorming centraal.

Transformatie van de waardeketen: In deze sessie richten we ons op de financiële kant. Je ontdekt hoe je met de IT-transformatie in financiële zin waarde toevoegt. Sterker nog, de baten gaan soms voor de kosten uit.

Dag 2

Transitie van het IT Operating Model: Waar moet ik beginnen? Het is een vraag waar veel digitale leiders mee worstelen. Ons antwoord: begin met de kern van de organisatie, de centrale data. Deze sessie toont de nadelen van applicatiecentrisch en het voordeel van datacentrisch werken.

Leidinggeven aan verandering: De transitie naar een datagedreven organisatie stelt hoge eisen aan jou als leider. Je zult om moeten gaan met verschillende weerstanden. Hoe ga jij ervoor zorgen dat de mensen om je heen meebewegen, ook in tijden van relatieve onzekerheid?

Dag 3

Data als het nieuwe goud: Het kunnen herkennen en ontsluiten van de waardevolle data is een kunst. Gelukkig beschik je over enkele hulpmiddelen: artificial intelligence, machine learning, deep learning, growth hacking en big data. Hier gaan we in deze sessie mee oefenen. De nadruk ligt op praktijkvoorbeelden.

Onderscheidend vermogen vanuit data: Je hebt inzicht in je waardevolle data. Nu kunnen we de stap maken naar het inrichten van een datacentrische IT-omgeving. Hoe kun je alle relevante data ontsluiten? Of anders geformuleerd: welke voordelen kun jij behalen als je een groot deel van de data opslaat in de cloud?

Dag 4

De transformatie aanpak: Hoe geef jij je digitaal leiderschap dadelijk vorm? Kies je voor een incrementele overgang, een langzame aanpassing? Of wordt het een ingrijpende disruptieve aanpak? Op deze laatste dag zetten we deze mogelijkheden tegenover elkaar en maken we de gevolgen duidelijk voor de snelheid, kwaliteit en kosten. Na afloop weet jij hoe je jouw eigen businessmodel disrupt.

blank

Samen met onze experts,

Dit zijn de experts die jou vier dagen lang meenemen op een digitale reis. Ze geven jou de gewenste informatie, laten je nieuwe invalshoeken ontdekken, prikkelen en helpen maken de digitale transformatie concreet voor jouw organisatie!

  • Abdulmohaimen Amer – Expert Datamanagement & AI
  • Bram Duits – Expert Behavioral change
  • Ken van Ierlant  – Thought Leader Digital Valuation
  • Ruurd Portman – Expert Digitale Strategie & Realisatie
  • Sander Jansen – Expert Businessmodel Transformation

Samen met onze experts,

Dit zijn de experts die jou vier dagen lang meenemen op een digitale reis. Ze geven jou de gewenste informatie, laten je nieuwe invalshoeken ontdekken, prikkelen en helpen maken de digitale transformatie concreet voor jouw organisatie!

 

  • Abdulmohaimen Amer – Expert Datamanagement & AI
  • Bram Duits – Expert Behavioral change
  • Ken van Ierlant  – Thought Leader Digital Valuation
  • Ruurd Portman – Expert Digitale Strategie & Realisatie
  • Sander Jansen – Expert Businessmodel Transformation
blank

Ja, ik doe mee!

 
Editie september / oktober:
10 september 2020, 13:00-22:00, 11 september 2020, 09:00-17:00, 24 september 2020, 09:00-17:00, 8 oktober 2020, 09:00-17:00
 
Editie oktober / november:
29 oktober 2020, 13:00-22:00, 30 oktober, 09:00-17:00, 12 november 2020, 09:00-17:00, 26 november 2020, 09:00-17:00

Regio Utrecht

2.995,-

10-09-2020

4 dagen

Ik ben op zoek naar:

Staat het ideale profiel hier niet tussen? Wij horen graag welke rol wij voor jou mogen invullen?

X