FUTURE JOBS


De wereld digitaliseert in hoog tempo, waardoor de benodigde expertise op het gebied van banen en vaardigheden verandert. Wij hebben de beste mensen in hun klasse die jou zullen helpen de klus te klaren. Vind de beste expert of join ons netwerk

Wij hebben functies in dienstverband en voor interimmers

 

Digitale Transformatie 4.0 Diamant

FutureXL Business Netwerk

Het FutureXL Business Netwerk is speciaal voor (interim) professionals die binnen innovatie en digitale transformatie werkzaam (willen) zijn. Wij bieden een unieke gelegenheid om opdrachten uit te voeren binnen onze FutureFit transformatie projecten of om direct ingezet te worden bij onze opdrachtgevers. Tijdens deelname aan onze Masterclass zul je ook je kennis actualiseren op het gebied van Digitale Transformatie en de holistische benadering die wordt ondersteunt door een data centrische aanpak. Vanuit die gedeelde visie kunnen wij met elkaar de beste resultaten bereiken voor en met onze opdrachtgevers.

Speciaal voor de leden van het FutureXL Business Netwerk organiseren wij elk kwartaal een FutureXL Café. Tijdens dit event zullen de leden uit ons expert panel kennis delen en krijg je de mogelijkheid om FutureXL als opdrachtgever en opdrachtgevers van FutureXL te ontmoeten. Ook andere gecertificeerd Digital Leaders zullen aansluiten op deze bijeenkomst. Voldoende gelegenheid dus om je netwerk uit te breiden en je visie te toetsen.

Neem contact met ons op als je wilt aansluiten bij het FutureXL Business Netwerk en samen met FutureXL wilt werken aan realisatie van échte digitale transformaties!

Wat zeggen onze kandidaten

Voor mij is FutureXL een hele professionele club met veel kennis en ervaring en eigenlijk heel transparant.

 

Joost Middelkoop

Project Management

Als Matching Specialist & Recruiter bij FutureXL, zie ik in iedere vacature een uitdaging! Voor een goede match zijn niet alleen jouw skills belangrijk maar ook jouw persoonlijkheid. 

Moniek Rijneker

Matching Specialist

FutureXL biedt nieuwe mogelijkheden en groeikansen voor organisaties maar ook voor het individu.

 

Demi van Spronssen

Digital Marketing Expert

Contact

Op zoek naar een leuke functie, vast of interim, of liever direct over de juiste professional beschikken? Neem dan contact op.

Neem contact op
X