Digitale strategie

 

Wat moet ik opnemen in mijn digitale strategie? Samen met jou en je team bepalen we in een korte tijd en een aantal stappen jouw FUTUREXL VIEW. Het digitale toekomstbeeld voor jouw organisatie uitgezet in de succesvolle digitale strategie, de tijdslijnen en het pad er naar toe om deze strategie te realiseren.

Het fundament van een digitale strategie rust op vier pijlers: 

 • Customer Centricity
 • Culture
 • Innovation
 • Digital Leadership

Het ontwikkelen van een digitale strategie vraagt richting op alle vier de pijlers. Deze pijlers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zonder leiderschap geen focus op innovatie, zonder innovatie geen aansluiting bij de klant.

Wij zorgen voor focus op de digitale mogelijkheden van nu en die van morgen, leveren een concreet plan van WHY naar HOW en dit plan is maximaal toepasbaar binnen jouw situatie. Met onze digitale transformatie aanpak maken we deze digitale mogelijkheden ook realiseerbaar en creëren daarmee jouw FUTUREXL.

In 6 stappen naar een Digital Future

Onze aanpak kenmerkt zich door snelheid, confrontatie en het maken van keuzes. In een aantal stappen nemen we je mee in het creëren van je eigen FUTUREXL VIEW. Ofwel we bouwen samen jouw strategie, doelen en stappenplan voor de realisatie.

Stap 1: Start

Samen kijken we waar jullie organisatie nu staat, intern maar ook in het totale veld. Wat speelt er in de markt? We bepalen hoeveel tijd er wordt uitgetrokken voor het realiseren van de strategie. Of confronterend: hoeveel tijd de markt nog geeft.

Stap 2: Ambitie

Naar aanleiding van de voorgaande stap kijken we naar de ambitie. Wat is het doel? Wat is het ideaalbeeld dat we willen bereiken. Op basis van de laatste inzichten bepalen we voor jouw situatie de digitale kansen. Welke innovaties kunnen hier succesvol voor worden ingezet?

Stap 3: Future state

Tijd om de ambitie concreet te maken! Hoe ziet jouw toekomstige organisatie er uit? Welke technologieën gaan ingezet worden om de doelen te behalen?

Stap 4: Confrontatie

De voorgaande stappen leveren een eerste aanzet van jullie FUTUREXL VIEW. Met een selecte groep van FutureXL experts en de door jou benoemde sleutelfiguren sparren we over de haalbaarheid, inhoud en gevolgen.

Stap 5: FUTUREXL VIEW Mijlpalen

Het definitief maken van de VIEW, inclusief het tijdspad voor het realiseren van de doelstellingen op het gebied van customer centricity, cultuur, innovatie en digitaal leiderschap.

Stap 6: FutureXL Transformatie Roadmap

Het opstellen van het plan voor het realiseren van de digitale transformatie en de mogelijke ondersteuning vanuit FutureXL hierbij. 

Het bepalen van een FUTUREXL VIEW is altijd specifiek en heeft een voorkeursdoorlooptijd van 4-6 weken.

Een volledige FUTUREXL VIEW voor jouw organisatie heb je al vanaf € 9.500,– excl. BTW.

Voordelen

De voordelen van de FutureXL aanpak zijn:

 • Snel inzicht in de digitale mogelijkheden voor jouw situatie.
 • Concreet plan van WHY naar HOW.
 • Toetsing door zowel interne sleutelfiguren als externe deskundigen.
 • Low cost, waarmee meer budget voor de daadwerkelijke transformatie resteert.
 • Een FUTUREXL VIEW is makkelijk communiceerbaar met de rest van de organisatie.
 • Gebouwd op de vier pijlers van Digitale Transformatie die bepalend zijn voor het succes.

  Meer weten over een FUTUREXL VIEW? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

  blank
  X